Атлант Буд переграв Duzain-Fasad 7-0 і став чемпіоном Silver, MBZ виграв Благодійний Кубок, Підсумки заключного туру Silver і огляд стадій чвертьфіналу, півфіналу, матчу за 3 місце і фіналу Другого Благодійного Кубку Rejo., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

31.08.2022

Атлант Буд переграв Duzain-Fasad 7-0 і став чемпіоном Silver, MBZ виграв Благодійний Кубок

31.08.2022

Атлант Буд переграв Duzain-Fasad 7-0 і став чемпіоном Silver, MBZ виграв Благодійний Кубок

Silver Division

Атлант Буд 2 - 3 AFC Atletico Kyiv
Duzain-Fasad 0 - 7 Атлант Буд
Tech United 2 - 10 Energym
Energym 3 - 3 FC Sokol (Клавдієве)
FC Profi 4 - 2 AFC Atletico Kyiv
Unity 6 - 5 Нове Життя

AFC Atletico Kyiv обіграв Атлант Буд, відтермінувавши вирішення питання стосовно чемпіона дивізіону до очного матчу між "будівельниками" та "дизайнерами". Рахунок залишвся невідкритим у звітній грі до середини другого тайму. Універсал Атлант Буда Дністровський заробив за 3 хв і був вилучений, а вже за 2 хв номінальні гості вийшли вперед. Саківський відновив паритет, але суперник забив ще двічі. Автором усіх трьох м'ячів за Atletico Kyiv став Андрій Кислиця. Атлант Буд відіграв один гол на 40 хв, але підсумкові 3 очки опинилися в скарбничці підопічних Олександра Кульши.

Duzain-Fasad спостерігав за цим матчем. Зважаючи на перемогу "андердога", команда Олександра Поліщука готувалася до того, аби скористатися таким шансом позмагатися за золоті медалі в чемпіонській грі. Та, мабуть, хлопці "перегоріли" ще до стартового свистка. Атлант Буд здобув впевнену перемогу і став володарем золотих нагород дивізіону. Панченко оформив хет-трик, Бульбін зробив 1+2 по гол+пас. Відзначимо також Опанасенка й Роянова, які зробили по 2 результативні дії.

Energym проводив 2 матчі. У першому з них колектив зустрічався з Tech United. Команда Вадима Скиценка здобула результативну перемогу, а Денис Митник забив цілих 7 м'ячів. Віталій Лимар також оформив 3+3 по гол+пас. У складі "технарів" забивали Андрусенко й Вахрушев.

Свій наступний матч Energym зіграв унічию з FC Sokol (Клавдієве). Цей нічийний результат завадив Energym фінішувати другими. Колектив Вадима Скиценка забрав бронзові нагороди, поступившись "дизайнерам" за додатковими показниками. Відзначимо "соколів", які проявили характер. FC Sokol програвав у 2 голи, а вирвати нічию вдалося на 40 хв після голу Тіта.

FC Profi фінішував на п'ятій сходинці, обігравши AFC Atletico Kyiv 4:2. Свої 4 голи номінальні господарі забили до 25 хв. Антон Доманський став автором трьох забитих м'ячів. AFC Atletico Kyiv відігірав 2 голи всередині другого тайму зусиллями Степанюка й Кислиці. Граючий тренер колективу Олександр Кульша отримав пряму червону картку на 35 хв, але рахунок залишився незмінним до фінального свистка.

Unity обіграв Нове Життя у результативному матчі й фінішував усередині таблиці. Звітна гра подарувала 2 камбеки й переможний м'яч на 40 хв. У першому таймі колективи обмінялися двома голами. Нове Життя лідирував 1:2, та Рибаков зрівняв, забивши в роздягальню. Зі стартом другого тайму номінальні господарі забили тричі, проте Нове Життя відіграв цю різницю. 3 очки Unity приніс Дацюк, який забив на 40 хв після асисту Нечепи. Андрій Дацюк зробив 2+1 по гол+пас і став кращим гравцем матчу. Коломієць і Нечепа теж оформили по 3 результативні дії. У складі Нового Життя відзначимо Макаренка, який взяв участь у чотирьох голах.

1/4 фіналу кубку

Denon 1 - 8 Hell Energy
MBZ 3 - 1 МФК Рваний Кедє
Kapelou 10 - 1 Dynamo Vidradnyi
ФК Легіон 4 - 6 UID

Denon стримував фаворита до середини першого тайму. Hell Energy відкрив рахунок зусиллями Бедя на 10 хв. Після цього голу "енергетики" діяли впевненіше, й голкіпер суперників частіше виймав м'яча з сітки. Denon забив гол престижу на 20 хв зусиллями Лещенка. Найрезультативнішим у складі переможців став Богдан Бедь, який зробив 3+1 по гол+пас.

MBZ вийшов у півфінал, обігравши МФК Рваний Кед. Підопічні Олександра Андрєєва намагалися створити сенсацію, та шанси на прохід у наступний етап підтанули на очах вже на 11 хв після вилучення голкіпера Максима Романова. Однак номінальні гості зберегли свої ворота "сухими" ще 12 хв. MBZ вийшов уперед після голу Бойка на 23 хв. Він же подвоїв перевагу, на що МФК Рваний Кед відповів голом Алтухова. Різниця в 1 м'яч збереглася на майже 10 хв. Шевчук зробив рахунок 3:1 на 36 хв.

Kapelou здобув результативну перемогу над Dynamo Vidradnyi. Тесленко оформив хет-трик, Гавриленко зробив дубль. Герасимчук і Шмагель відзначилися двома асистами, по голу забили Русін, Сидорко, Силак, Швець і Яновський. Для Олександра Яновського м'яч у чвертьфіналі став відправною точкою до індивідуальної нагороди за підсумком розіграшу кубку.

ФК Легіон і UID відчайдушно боролися за вихід у півфінал і можливість позмагатися за нагороди. UID на крок випереджав "легіонерів" протягом усіх 40 хв. Номінальні гості лідирували 4:1 після першого тайму. ФК Легіон реорганізувався і забрав другу половину гри, однак відіграти різницю в 3 голи хлопці не зуміли. Валентин Бур'ян із UID оформив покер у цьому матчі. У складі ФК Легіон відзначимо Олексія Годину, який забив двічі. 

1/2 фіналу кубку

Hell Energy 1 - 1 Kapelou (3-4 по пен.)
MBZ 5 - 0 UID

У першому півфіналі між собою грали Hell Energy й Kapelou. Kapelou забив швидкий гол зусиллями Лисняка на 3 хв. Підопічні Романа Галицького лідирували до 38 хв. Наприкінці матчу "енергетики" зрівняли рахунок після того як Багрійчук замкнув простріл Ванкевича з флангу. У серії післяматчевих пенальті обидві команди реалізували перші 3 удари. Лисняк забив четвертий пенальті за Kapelou, а Солодилов влучив у стійку. Таким чином, Kapelou переграв Hell Energy в серії пенальті й вийшов у фінал.

У другому півфіналі MBZ здолав опір UID. Команда Андрія Максюти не поступалася номінальним господарям до середини першого тайму й створила кілька моментів, щоб відкрити рахунок. Але реалізація підвела UID, а MBZ вийшов уперед на 10 хв зусиллями Колесника. Шевчук подвоїв перевагу на 16 хв, Голота забив третій м'яч на 19 хв. Руслан Голота оформив дубль у другому таймі, ще 1 гол до свого активу записав Басалкевич.

Матч за 3 місце

Hell Energy 3 - 3 UID (3-1 по пен.)

Усвідомлюючи свій вихід у півфінал і шанс здобути бронзові нагороди попри поразку MBZ, UID дозарядив запас мотивації й характеру на матч із "енергетиками". Номінальні гості відкрили рахунок на 16 хв після голу Уса. Hell Energy відігрався, забивши в роздягальню. До середини другого тайму "енергетики" здійснили повноцінний камбек й лідирували в 2 голи зусиллями Либи, який оформив дубль. Однак Андрій "міцний горішок" Максюта та його колектив виявився не по зубам команді Степана Кошки в рамках 40 хв. UID відіграв 2 м'ячі до фінального свистка. Митник і Константінов принесли нічию номінальним гостям. Однак у серії пенальті "енергетики" були влучнішими, тим паче, команда не могла програти 2 серію у змаганні поспіль. Третій удар UID, який виконував Бур'ян, став кульмінацією гри. Валентин пробив повз ворота. Вирішальний удар у складі Hell Energy виконав Сергій Либа. Він і приніс команді бронзові нагороди кубку.

Фінал

Kapelou 1 - 2 MBZ

MBZ завершив сезон із двома комплектами нагород. Команда Григорія Колесника блискуче реагувала на обидва шанси взяти медалі. У найвищому дивізіоні хлопці вибороли бронзу в останньому турі, а в фіналі кубку переграли Kapelou, який був гідним цього фіналу. Басалкевич вивів MBZ уперед на 10 хв. Kapelou відігрався на 15 хв після голу Власова. Зі стартом другого тайму Олексюк зробив рахунок 2:1 на користь MBZ. Як виявилося, цей гол став переможним у матчі. Гравці обох команд розділили між собою індивідуальні нагороди кубку: Дмитро Басалкевич став кращим бомбардиром (7 голів у трьох матчах), Микола Поліщук (MBZ) став кращим голкіпером, а Олександр Яновський із Kapelou забрав "Золотий м'яч", як нагороду кращому гравцю Другого Благодійного Кубку Rejo.

Пресслужба R-Cup