Анонс туру R-Cup XII, матчу за третє місце й фіналу кубку, Анонс туру, матчу за третє місце й фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.06.2023

Анонс туру R-Cup XII, матчу за третє місце й фіналу кубку

16.06.2023

Анонс туру R-Cup XII, матчу за третє місце й фіналу кубку

Вища ліга

LEFT COAST – SALUTEM

FC Goldmine – AFC Atletico Kyiv

FC Donbass – AURORA TEAM

HELL ENERGY – UkrCapital Trade

LP-CRM – MAXteam

FC LIV-COMFORT – Вікторія

LEFT COAST підходить до гри з одним із претендентів на золоті нагороди в якості «андердога». В поточному розіграші команда не вперше вийде на поле, не будучи фаворитом, однак такі виклики подобаються LEFT COAST. Для SALUTEM набрати 3 очки в звітному турі є надважливим, адже двоє конкурентів гратимуть між собою й хтось втратить очки. Харків’яни чекатимуть осічки конкурентів, а самі повинні здобути максимальний результат у матчі з LEFT COAST.

Матч між FC Goldmine й AFC Atletico Kyiv, представниками нижньої частини таблиці, викликає куди вищі очікування, ніж розташування команд. Обидві віддаються на полі й не цураються емоцій. FC Goldmine продовжує йти без набраних очок, але незабаром ще грати в фіналі кубку, тому звітний тур у чемпіонаті стане своєрідною підготовкою. AFC Atletico Kyiv минулого туру набрав 3 очки й хоче продовжити вдалу серію.

Матч між FC Donbass і AURORA TEAM є не лише центральним у звітному турі, а й одним із вирішальних у боротьбі за перше місце. Велика ймовірність, що одна з команд, яка візьме участь у звітній грі, в підсумку, посяде перше місце й дуже важливо в очній зустрічі здобути максимальний результат. Зараз FC Donbass почуває себе дещо комфортніше, ніж AURORA TEAM, бо виграв усі минулі 8 матчів. AURORA TEAM виграла 7 зустрічей й одного разу втратила очки. Відтак, FC Donbass лідирує, а AURORA TEAM ділить друге-третє місце. Лише 3 залікові бали можуть вивести підопічних Євгена Задорожного на першу сходинку.

HELL ENERGY загальмував 3 тури тому й все ще лагодить педаль «газу». В останніх трьох зустрічах «енергетики» набрали 1 очко, що дозволить UkrCapital Trade покращити своє турнірне положення, якщо команда виграє в звітному турі. Перебувати поруч із топами є теж високим досягненням, тому UkrCapital Trade йтиме до цієї мети.

Не було ще жодного очного матчу між представниками нижньої частини таблиці, коли ті не дарували видовища на полі. LP-CRM і MAXteam ділять одинадцяте й дванадцяте місця в таблиці, маючи по 3 очки. Тим не менше, від звітної гри можна чекати чого завгодно. Важко спрогнозувати, зокрема, рахунок, коли знаєш, що обидві команди рівні між собою й вийдуть на поле за максимальним результатом.

FC LIV-COMFORT зустрінеться з командою, яка ще раз і ще раз прибігає до спроб увійти в топ-3. Минулого туру Вікторія поступилася представнику трійки лідерів. Перед минулим туром команда виграла 6 матчів поспіль. Тому «будівельників» чекає дуже непростий суперник, адже Вікторія може знову набрати високий темп. FC LIV-COMFORT у таблиці знаходиться на восьмій сходинці й має 8 очок.

Перша ліга

Благора Інвест – ФК Легіон

Rangers – FC BILUX

SOROKI TEAM – Energym

Tech United – AFC Footballers

GC SLAVSANT – FC Profi

МФК Рваний Кед – Сталь

Inter Cars Ukraine – FC Meest TEAM

Благора Інвест не добрав п’яти очок у останніх двох турах, що відобразилося на турнірному положенні. Команда опустилася на п’яте-шосте місця, та учасники Першої ліги щільно йдуть один за одним, і все може змінитися. З місця мало що зрушиться, якщо Благора Інвест не набере залікових балів у звітному турі. Грати з останньою командою таблиці ФК Легіон.

Rangers кортить перервати безвиграшну серію з чотирьох матчів. «Рейнджери» поступилися двічі поспіль. Перебувають всередині таблиці й в звітному турі зіграють із командою, яка має на 3 очки менше. FC BILUX поступився в п’яти останніх зустрічах, однак це непростий суперник. Кілька турів як проводить близькі матчі й інші учасники переважають із різницею лише в 1 м’яч.

SOROKI TEAM перевірить готовність Energym вийти на «чисте» друге місце. В найближчій перспективі команда матиме такий шанс, але разом із цим Energym не забуває, що доведеться ще грати з прямими конкурентами, а гра з «сороками», як можливість розвинути серію до п’яти матчів, у яких набирає 3 очки.

Tech United нагадав би фенікса, якщо подивитися на виступи команди в останніх турах, та має «розмах крил», достатній, щоб піднятися ще вище. В звітному турі «технарі» зіграють із AFC Footballers, який перебуває дещо вище й має на 3 очки більше. Обидві команди розглядають звітний матч як той, у якому повинні здобувати максимальний результат.

GC SLAVSANT не втрачає очок у восьми матчах поспіль і незабаром може гарантувати собі фініш на першій сходинці. FC Profi має 2 завдання на звітну гру: залишитися конкурентними й продовжити змагатися за топ-3 і зупинити «барберів», які вже приміряють на себе золоті нагороди.

МФК Рваний Кед і Сталь разом ще з однією командою ділять між собою друге-четверте місця. Сталь ішла б другою, маючи більше очок, однак поступилася й зіграла внічию й в останніх двох турах. МФК Рваний Кед нещодавно перервав свою безвиграшну серію. Підопічні Олександра Андрєєва двічі зустрічалися зі Сталь у змаганні, та жодного разу не набрали очок.

Inter Cars Ukraine змагається за те, щоб залишитися в Першій лізі. Минулого туру ефективна взаємодія молоді й досвіду принесла 3 очки. В звітному турі команда зіграє з FC Meest TEAM, який має на 3 очки більше. Максимальний результат значно збільшив би шанси Inter Cars Ukraine реалізувати мету.

Друга ліга

VBA – Харків 1654

LIDERS – FC Legendary Amateurs

SC Favorit – FC Inter Kyiv

Royal Credit – FC Leaders

FC AppsFlyer – FC PlastVan

Unknown Sporting – FC BEER WAY

Славутич – ФК Фокус

Команди з нижньої частини таблиці, VBA і Харків 1654, зіграють між собою. Подекуди обидві проводять хороші матчі й здобувають результат. VBA нещодавно обіграв Славутич, а Харків 1654 минулого туру впевнено реалізував свої моменти в матчі з US.

Остання команда таблиці LIDERS спробує піти шляхом FC PlastVan, який нещодавно впевнено обіграв FC Legendary Amateurs. «Аматорс» не може дозволити собі приїхати на такий матч одним складом і розраховувати виключно на максимальний результат.

SC Favorit не засмучується після невдач і впевнений, що вся боротьба за високі місця попереду. В очних матчах із претендентами необхідно здобувати 3 очки, та FC Inter Kyiv готовий підніматися ще вище. Після минулого туру, в якому команда обіграла одного з лідерів, впевненості у власних силах значно побільшало.

Royal Credit залишається в топ-3, та в останніх двох матчах набрав одне очко. Топу потрібно повернутися на шлях, який почав іти зі стартом поточного розіграшу. У звітному турі зіграє FC Leaders, який змагається за те, щоб залишитися в Другій лізі. В останніх трьох іграх FC Leaders жодного разу не поступився.

FC AppsFlyer повернув собі клас, який приніс перше місце в Третій лізі минулого розіграшу. На такому ж класі команда збирається йти далі. В звітному турі суперником стане FC PlastVan, чия турнірна хода в останніх п’яти матчах є однією з найбільш впевнених у лізі.

Unknown Sporting може здобути гучний результат, а може боротися за те, аби залишитися в Другій лізі. Команда показує різні результати. FC BEER WAY наблизився до топ-3. Конкуренти мають гру в запасі, тому не час втрачати очки.

Славутич знаходиться всередині таблиці, та є відчуття, що команда фінішує вище. Показати свій клас необхідно в матчі з ФК Фокус, який лідирує в таблиці. «Фокусники» рідко оступаються, збираються хорошим складом щотуру й забивають скільки їм заманеться.

Третя ліга

Зелені Леви – FC Respect

Буревій – Old Friends

Збірна Коміків – FC SICH Kyiv

Крила Донбасу – Denon

Нове Життя – ЧА-ЧА-РАЗ

Дружба – Nunu-KyivGastroBar

НІКОС – Еквадор FEF

Зелені Леви зіграють із «сусідом» по таблиці FC Respect. Обидві команди поступилися минулого туру. «Леви» не набрали очок в матчі з ще одним «сусідом». FC Respect зустрічався з представником топ-3 й зупинився за крок від камбеку. В таблиці Зелені Леви й FC Respect мають по 7 і 9 очок відповідно.

Буревій минулого туру поступився, та команда показала свій рівень, що підняв всередину таблиці. В другому матчі поспіль із командою, якій не вистачає кількох очок до топ-3, Буревій знову спробує показати себе. Минулого туру не вистачило одного голу. Old Friends в останніх п’яти зустрічах виграв одного разу.

Збірна Коміків змагається не лише за третє місце, а й іде до того, коли в деяких матчах поставатиме фаворитом. Зараз результат більше залежить від того, чи зіграють лідери. FC SICH Kyiv знаходиться на передостанній сходинці, та постійно шукає підсилення новими обличчями. Один із таких гравців непогано проявив себе минулого туру, можливо, цього разу приведе команду до набраних очок.

Крила Донбасу, як одна з найкращих команд Третьої ліги, в матчах із середняками таблиці є фаворитом. Denon здатен полоскотати нерви, а, можливо, буде здатен на більше в грі з одним із лідерів у звітному турі.

Нове Життя мав серію з двох матчів, у яких набрав максимум очок, однак згодом поступився двічі поспіль. У ЧА-ЧА-РАЗ така ж статистика. В зустрічах із «сусідами» по таблиці ЧА-ЧА-РАЗ почав награвати на 3 очки.

Дружба провела результативний матч минулого туру, набрала 3 очки, а один із найдосвідченіших гравців команди, на думку капітана, провів свою найкращу гру. Такою Дружба постане в матчі з п’ятою командою таблиці Nunu-KyivGastroBar, який випереджає на 4 залікові бали.

НІКОС може переважити на класі Еквадор FEF, як це робили інші команди, в тому числі, конкуренти підопічних Дмитра Сисоєва за топ-3. НІКОС продовжує ділити в таблиці третє-четверте місця, один із гравців є найкращим бомбардиром Третьої ліги, а безпрограшна серія налічує 4 матчі.

Кубок R-Cup XII

Матч за третє місце

Unity – Сталь

З підсиленнями найвищого гатунку в складі Unity є командою того ж рівня, на якому зараз виступає Сталь у чемпіонаті. Ігри обох на минулих стадіях показали, як Unity і Сталь прагнуть кубкових нагород. Однак суперники виявилися сильнішими. Unity поступився Крилам Донбасу в серії пенальті, а Сталь у матчі з жовтими й червоними картками поступилася FC Goldmine. У звітній грі Сталь гратиме без Ляшенка й Богатирьова, які відбуватимуть дискваліфікацію.

Фінал

Крила Донбасу – FC Goldmine

Гравці Крил Донбасу оминули дискваліфікації, тому Віктор Беднюк зможе розраховувати на весь потужний склад. Сам капітан і голкіпер провів фантастичну гру в півфіналі. В післяматчевій серії Беднюк парирував 2 з трьох ударів і вивів команду в фінал. Прагнули лише його й дочекалися. FC Goldmine у минулих стадіях забивав мінімум 4 голи. Команда жодного разу не брала участі в післяматчевій серії, тоді як Крила Донбасу двічі грали в «лотереї». FC Goldmine гратиме в фіналі без Осколка, який відбуватиме дискваліфікацію. Ключовим гравцем команди в кубку себе показав Аністратенко, один із кращих гравців змагання за системою гол+пас. 

Пресслужба R-Cup